Simán győzött hazai pályán és újra bajnoki dobogón a DVTK

Megosztás

Már az első félidő elején vezetést szerzett, volt háromgólos előnye is, végül 3-1-re győzte le a Kecskemétet a Diósgyőr.

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a DVTK hazai pályán győzött a KTE ellen – olvasható a dvtk.eu tudósításában. Az első félidőben Holdampf Gergő megmozdulását követően gyorsan büntetőhöz jutott a DVTK, amit Rudi Požeg Vancaš magabiztosan értékesített, majd Gera Dániel ismét fejjel váltotta gólra Pernambuco beadását. A másik oldalon, az ezen a találkozón debütáló Artem Odyntsov alig ért kézzel a labdához.

A szünet után a vendégek egy kicsit jobban kimerészkedtek, de egy szemre is tetszetős táadás végén mégis Marin Jurina lőtte az újabb gólt. A hajrában a még büntetőből szépítettek a kecskemétiek, de ez sem tartotta vissza a forduló legnagyobb nézőszámát összehozó drukkeret, hogy Szép volt, fiúk!-kal búcsúzzanak a kedvenceiktől.

A DVTK a mostani 3-1-es győzelemmel – amely már az ötödik volt nyolc forduló alatt – ismét felzárkózott a bajnoki tabella harmadik helyére, 16 pontjával mindössze két egységre van az éllovas (bár eggyel kevesebb meccset játszott) Fraditól.

Az első osztály második borsodi klubja, a Mezőkövesd szombaton úgy kapott ki idegenben 2-1-re a Pakstól, hogy a félidőben még 0-1-re vezetett. A csapat ezzel a 11., utolsó előtti helyet foglalja el a tabellán.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek